FFO

Målsætningen er overordnet at give børn og unge med funktionsnedsættelser et meningsfyldt og udbytterigt fritidstilbud. Indholdet skal være præget af muligheden for forskellige aktiviteter, og der skal være et socialt miljø, hvor børnene/ de unge har mulighed for at være sammen med deres skolekammerater i fritidsaktiviteter.

Da børnene i FFO ́en på flere af afdelingerne forbliver på skolens område, er det vigtigt, at der i sammensætningen af tilbud er tydelig forskel på, hvad der er fritid, og hvad der er skole. Dette forudsætter et tæt samarbejde mellem personalet i skolen og fritidsordningen samt med forældrene, så børnene oplever harmoni mellem de forskellige dele af deres daglige tilværelse.

Inden jeres barn starter i FFO, er der mulighed for at aftale et besøg, hvor vi får en snak om barnet, og hvordan opstarten skal foregå.